,,Timpul trece, leafa merge,, la Primăria Carei

• publicat la: 24 noiembrie 2020
,,Timpul trece, leafa merge,, la Primăria Carei

Ultima ședință a CL Carei a avut loc la data de 13 noiembrie 2020. Astăzi suntem în data de 24  noiembrie 2020 dar Procesul Verbal al ședinței nu este postat pe pagina de internet  a Primăriei Carei. Cei care au această obligație trecută în Fișa Postului știu că primesc oricum salariul integral așa că nu se obosesc prea mult. Pentru cei neinformați, o Minută nu ține loc de Proces Verbal.

.

Sloganul ,,timpul trece, leafa merge,, e la fel de actual si acum la Primăria Carei condusă exclusiv de foști deținători de carnete roșii de PCR , actuali membrii ai UDMR.

Articolul 138 din noul Cod Administrativ prevede la al.17…

,,(17) În termen de 3 zile de la data aprobării procesului-verbal al ședinței, secretarul general al unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale afișează la sediul primăriei și publică pe pagina de internet a unității/subdiviziunii administrativ-teritoriale o copie a procesului-verbal al ședinței,,.

De fapt, ce pretenții putem avea de la cei care fac ședințe foto în campanie cu favorizații pentru câștigarea lucrărilor de reabilitare drumuri în cadrul proiectului de Mobilitate dar ,,uită,, să adreseze condoleanțe în cazul muncitorului decedat în urma accidentului de muncă din centrul Careiului.

Pagina de internet a UATM Carei nu este actualizată nici în privința componeneței noului Consiliu local, a noilor Comisii de specialitate, LIPSESC cu desăvârșire CV urile  primarului,  viceprimarului și al administratorului public, Achizițiile Publice din acest an precum și Declarația de Avere și Interese pe anul 2017 a ginerelui primarului angajat la Primăria Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu