Un Prefect pozitiv la Ziua Armatei

• publicat la: 10 noiembrie 2020
Un Prefect pozitiv la Ziua Armatei

Noua deviză a conducerii județului: ,,Reguli pentru voi nu pentru noi,,

”Ceea ce se spune este foarte adevărat. În această perioadă am avut ocazia să trăiesc clipă de clipă aceste momente și, într-adevăr, este cu totul altceva decât o gripă simplă. De la o oră la alta se strică cam totul. Eu am început cu febră, dureri musculare, dureri de gât, amețeli și dureri de cap. În primă fază am crezut că este o simplă răceală și am luat un paracetamol ca tot omul. A doua zi era ziua Armatei Române. Este adevărat că mi-am luat toate măsurile de precauție. M-am întâlnit cu ministrul Apărării (generalul Nicolae Ciucă, n.red.) în ziua respectivă, fiecare era cu masca pe figură. Seara am revenit la acele forme de frisoase și, bineînțeles, că a doua zi am luat legătura cu medicul de familie, care a început să mă chestioneze și am urmat un test rapid, care s-a dovedit a fi pozitiv”, a spus Prefectul la Informația TV.

Mai e ceva de adăugat?

Ceea ce pentru muritorii de rând care își plătesc conștiincioși taxele și impozitele este sancționat, pentru politicieni și pentru cei  aflați în funcții publice este permis. Așa a fost și în cazul ceremoniei de investire a șefului poliției locale Carei în plină Stare de Urgență în Sala Festivă din Primăria Carei. Nimeni nu a îndrăznit să ia  o măsură împotriva organizatorului care era un primar evazionist dovedit dar președinte al UDMR Carei. Așa cum nu îndrăznește  nimeni să ia măsuri împotriva dictaturii instalate la Carei.

Instituția Prefectului emite zilnic comunicate despre acțiunile Poliției privind sancționarea celor care nu respectă regulile impuse  de Guvern. În ajunul Zilei ARMATEI, la Carei au fost prezenți toți șefii structurilor  MAI de la județ, primarul orașului, reprezentanți ai unităților militare participante la ceremonie și care au discutat în grup cu prefectul Bud. Acesta recunoaște abia acum că atunci avea probleme de sănătate confirmate ca fiind infecție cu coronavirus. Să fie un motiv pentru care nu a venit niciun înalt oficial de la București?

La biserică e interzis să stăm în grupuri, școlile și grădinițele sunt  închise dar când vine vorba de un Prefect virusul devine …ineficient.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu