Videoconferință la Prefectură pentru coordonarea alegerilor parlamentare

• publicat la: 12 noiembrie 2020
Videoconferință la Prefectură pentru coordonarea alegerilor parlamentare

Mai au rost videoconferințele dacă în ziua alegerilor nu se respectă măsurile prevăzute?

Prefectul Radu Bud a participat în data de 12 noiembrie 2020 la ședința în sistem videoconferință a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din 6 decembrie 2020.

La ședință au participat membrii Comisiei tehnice județene pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor din decembrie 2020.

În cadrul ședinței s-a discutat stadiul îndeplinirii măsurilor prevăzute în calendarul alegerilor, despre măsurile care vor fi întreprinse în perioada următoare, inclusiv despre măsurile speciale sanitare care trebuie luate pentru desfășurarea în siguranță a alegerilor.

Printr-un ordin comun al miniştrilor Sănătăţii şi al Afacerilor Interne au fost stabilite măsuri de sănătate publică necesare a fi respectate pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor, întrunirilor, acţiunilor aferente campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din acest an.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 a început în 6 noiembrie şi se va încheia pe data de 5 decembrie, la ora 07:00, se anunță în comunicatul oficial al Prefecturii Satu Mare.

Dacă se va proceda la fel ca la alegerile  locale când la Carei se înghesuiau zeci de persoane  în ușa Serviciului de evidența populației pentru a primi o carte de identitate valabilă atunci se cheltuie bani publici degeaba pe videoconferințe care prezintă măsuri de sănătate publică în perioada pandemiei. Interesul politic e mult deasupra interesului pentru sănătatea populației.

Lasati un comentariu