Alegătorii de pe listele suplimentare din Carei

• publicat la: 6 decembrie 2020
Alegătorii de pe listele suplimentare din Carei

Până la această oră au votat în cele 14 secții din Carei un număr de 168 de alegători pe liste suplimentare. Conduce în acest clasament secția din satul Ianculești cu 25 de votanți pe liste suplimentare. Urna mobilă a fost solicitată până acum de 20 de careieni, 1 din raza secției liceului Simion Bărnuțiu, 2 din raza secției Școlii gimnaziale nr.1 și 17 de la secția fostei grădinițe de pe strada Tireamului.

Procentul cel mai ridicat al prezenței la urnele de vot se consemnează în satul Ianculești, 24,28%. Satul Ianculești aparține de UAT Carei dar nu are de peste 3 ani de zile delegat sătesc.  Conducerea Primăriei Carei nu a accesat niciun proiect  pentru reabilitare Cămin Cultural, nu a alocat nici din bugetul local sume pentru reabilitare dar a demolat școala satului după ce a lăsat-o inițial în paragină.

Județul Satu Mare se situează pe locul 2 din coada clasamentului privind prezența la vot. La Carei prezența la vot este la ora actuală de  18,69%. Cetățenii români nemulțumiți de actuala guvernare au ales să stea acasă și să lase decizia alegerilor parlamentare doar membrilor partidelor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu