Buletin de Carei vă urează un AN NOU FERICIT!

• publicat la: 31 decembrie 2020
Buletin de Carei vă urează un AN NOU FERICIT!

Iată-ne ajunși la finalul unui an pe care nu ni l-am dorit să fie așa cum a fost. Un an pentru care nu am fost pregătiți și pe care dorim să îl așezăm în cutiuța cu amintiri neplăcute dacă ne gândim la câte suferințe și necazuri a adus.

Buletin de Carei vă urează să aveţi parte de un AN NOU cu  sănătate, bucurii alături de cei dragi  şi realizări în tot ceea ce vă propuneţi!

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi  pe tot parcursul anului, şi la bine şi la greu. Vom continua să fim la fel de ancorați în realitatea careiană așa cum este ea, cu bune  și cu mai puțin bune,  chiar dacă aceasta presupune declanşarea mecanismelor de hărţuire şi linşaj mediatic împotriva noastră, de cenzurare și blocare a paginii.

Am câștigat și în acest an un proces intentat împotriva noastră de  un consilier UDMR, avocat de meserie. Nu ne sperie nicio amenințare  când timp suntem în slujba adevărului, a comunității.

Am fost  și vom fi mereu alături  de cetățeanul onest și cinstit, alături de cei care doresc să fie informați corect. Asistăm în aceste vremuri la îngrădirea libertății de exprimare, la cenzură . Buletin de Carei merge mai departe. Continuăm!

Vom demasca în continuare  toate abuzurile și ingineriile financiare ale administraţiei actuale precum şi politica discriminatorie aplicată.

Alese mulţumiri colaboratorilor, cititorilor cu spirit civic care ne trimit mesaje şi imagini din realitatea careiană.

Mulţumim  tuturor care ne susţin în demersurile noastre de  reinstaurare a unui climat de respect reciproc şi nediscriminatoriu în Carei, oraşul de la graniţa de nord-vest a României.

LA MULŢI ANI CAREI!

LA MULŢI ANI 2021!

 

Lasati un comentariu