Careianul Chereji Abel e vicecampion la skandenberg!

• publicat la: 7 decembrie 2020
Careianul Chereji Abel e vicecampion la  skandenberg!

Asociația Română de Skandenberg “Braț de Fier” împreună cu Asociatia Club Sportiv “Armbender” Viorel Dobrin Poiana Lacului au organizat cea de-a 14-a editie a Campionatelor Nationale de Skandenberg si Para-Skandenberg 2020, la  Pitești între 11 si 13 Septembrie 2020, cu  respectarea riguroaselor reguli pandemice. Au concurat 201 sportivi legitimati la 15 cluburi din toată țara.

Printre participanți s-a numărat și careianul Chereji Abel de 16 ani, elev în clasa a XI-a la  Liceul romano-catolic Calasantius, înscris la categoria Juniori 80kg.

Abel este un tânăr talent  în devenire pentru că practică acest sport doar de  un an de zile ajutat de antrenorul Ghiță Nistea. Atras de acest sport, Abel a parcurs  în ritm rapid mai multe etape de antrenament și iată că performanțele  nu au întârziat  să apară.

Primul concurs  la care a participat a fost la Dej, în 19 Septembrie 2019. A ajuns atunci în top 6 fapt ce l-a motivat să meargă mai departe. După participarea la Campionatele Naționale de la Pitești  și obținerea remarcabilului  LOC 2 la categoria sa de vârstă, Abel a ajuns și la Baia Mare în perioada  4-5 Decembrie 2020. Nu s-a lăsat mai prejos  nici aici astfel că s-a reîntors tot cu un minunat Loc 2 . Deși anul acesta este pe terminate, tânărul careian își  face agenda pentru viitoarele competiții.

Tânărul careian nu este doar puternic ci este și o fire sensibilă fapt pentru care merită aprecierile noastre…..“Fiecare victorie o dedic tatălui meu care mă veghează din cer”

Bravo Abel! Felicitări!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu