Electoratul UDMR-ului mobilizat la vot pentru a nu se trezi într-un viitor „de coșmar” unde ar putea conduce… românii

• publicat la: 4 decembrie 2020
Electoratul UDMR-ului mobilizat la vot pentru a nu se trezi într-un viitor „de coșmar” unde ar putea conduce… românii
UDMR nu mai vrea ,,împreună,,.
UDMR-ul folosește în campania electorală un clip video abject inspirat dintr-un clip electoral viral din Rusia care mobiliza electoratul să voteze pentru a nu se trezi obligați să găzduiască homosexuali.
Ghiciți cu ce au înlocuit cei de la UDMR homosexualii din clipul viral din Rusia? Cu românii!
Votanții UDMR-ului sunt mobilizați la vot pentru a nu se trezi într-un viitor „de coșmar” unde ar putea conduce… românii.
.
O prezență mare  la vot a românilor ar lăsa pe dinafara Parlamentului României ONG ul care se folosește de bani publici de la statul român dar care nu știe să conviețuiască în bună înțelegere cu poporul român și practică discriminarea în localitățile unde liderii lor se află la conducere.
.
Praful s-a ales de îndemnul UDMR de la începutul campaniei electorale…,,mai bine  împreună,,.
.
Candidații sătmăreni au postat deja  pe paginile lor acest clip abject și consideră un coșmar faptul că românii ar putea conduce de fapt în țara lor, România.
.
.
.
.
Acesta e mesajul UDMR după 30 de ani de la participarea la guvernare în România sub diverse forme!
Cei care nu ați avut intenția de a merge la vot poate mai cugetați puțin înainte de a decide să stați acasă în 6 decembrie 2020. Chiar nu merităm să avem parte de parlamentari care să nu aibă un minim de respect la adresa poporului român.
.
Buletin de Carei