Iașul se alatură Bacăului, HORECA reușind redeschiderea restaurantelor și cafenelelor și la IAȘI!

• publicat la: 10 decembrie 2020
Iașul se alatură Bacăului, HORECA reușind redeschiderea restaurantelor și cafenelelor și la IAȘI!


După ce au văzut că acțiunea celor din HORECA Bacău a dat roade și că se poate câștiga în justiție împotriva abuzurilor guvernamentale și împotriva măsurilor aberante luate de către niște incompetenți care nu ar fi fost în stare să administreze nici măcar o stână, darămite o țară întreagă, patronii unor restaurante și cafenele din Iași și-au luat inima în dinți și au urmat exemplul colegilor de breaslă de la Bacău.

Și insistența lor a dat roade, pentru că magistrații Tribunalului Iași au admis cererea patronilor a șapte restaurante din Iași ( n.r. S.C. ESPRESSO MARTINI S.R.L., S.C. FIKA TIME S.R.L., SC. XERXESLUX SRL, S.C. EGGLECTIC BISTRO S.R.L., S.C. SERALESS INC S.R.L., S.C. MAGIC PIZZA S.R.L. şi S.C. BESTCONFORT S.R.L.) și anulează în parte Hotărârea nr. 89/ 18.11.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, respectiv prevederile art. 1 pct. 1 din hotărâre (n.r. dosarul 5717/99/2020).

Magistrații Tribunalului Iași au admis cererea de anulare a art. 1 pct. 1 din Hotărârea nr. 89/ 18.11.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, însă nu au aprobat încă și suspendarea aplicării acestui articol până la pronunțarea unei sentințe definitive, astfel încât restaurantele și cafenelele din Iași rămân încă închise.

Lasati un comentariu