Liderii AUR la consultări cu președintele Iohannis la Cotroceni

• publicat la: 14 decembrie 2020
Liderii AUR la consultări cu președintele Iohannis la Cotroceni

În timp ce la Carei smulgătorii de buruieni angajați de primarul evazionist de zvârcolesc mai ceva ca în chinurile iadului ca să găsească nod în papură partidului AUR, liderii acestuia au luat parte la Cotroceni la consultări cu președintele Iohannis.

Din delegația AUR au făcut parte copreşedinţii formaţiunii, George Simion şi Claudiu Târziu, dar şi din Ringo Dămureanu, Dan Tanasă şi Diana Şoşoacă.
După consultările cu președintele Iohannis, George Simion, copreședinte AUR, a declarat că a avut convorbiri telefonice atât cu Marcel Ciolacu de la PSD  cât și cu liderii PNL.  ,,Se pare ca toti au amnezie,, a mai adăugat Simion.

Principalele solicitări ale AUR sunt:

–  Vrem, sub orice formă, redeschiderea scolilor.
– Dacă se va forma o coalitie de guvernare partinică, singura noastra doleanță este ca Florian Colceag să fie ministru al Educatiei.
– Participăm la aceste consultari din condescență constitutională.
Iohannis ne-a spus că nu se prefigurează a se forma nicio majoritate parlamentară, nici pe partea dreapta, nici pe stânga. Se pare că noi, de la AUR, am stricat multe socoteli. Ne bucurăm.

– Există o discutie să lase domnii din partide bătaia pe ciolan si să isi intrebe alegătorii pe cine e mai bine să pună in functie.
– Cu Marcel Ciolacu am discutat la telefon, la fel cum am discutat si cu liderii PNL. Se pare ca toti au amnezie.
– M-am intalnit cu Vasile Dâncu. M-au contactat oameni si din stânga, si din dreapta. Noi vom dialoga si vom fi deschisi la orice propunere, dar nu vom lua parte la nicio coalitie politică.
– Ne intereseaza deschiderea restaurantelor, a teatrelor.
– Intentionam sa punem pe primul loc interesele natiunii române.
– Am venit cu un cadou. I-am înmânat o hartă a vegetatiei României Mari si am tras un semnal de alarmă față de pădurile României.

Presedintele Klaus Iohannis  a încheiat  întrevederile cu  delegatiile partidelor care au intrat în Parlament în urma alegerilor din 6 decembrie alături de ONG-ul UDMR.

Buletin de Carei

foto Presidency.ro

Lasati un comentariu