Moș Crăciun nu aduce vicepreședinți la Consiliul Județean Satu Mare

• publicat la: 23 decembrie 2020
Moș Crăciun nu aduce vicepreședinți la Consiliul Județean Satu Mare

Se pare că  Moș Crăciun nu va scoate din tolba sa cu daruri doi vicepreședinți pentru Consiliul Județean Satu Mare.

Dacă un județ poate funcționa doar cu un președinte de consiliu județean, la ce bun să mai finanțăm din bani publici două posturi de vicepreședinți aleși dintr-o serie de interese private și politice?

Nu e pentru prima dată când se demonstrează că județul merge bine mersi fără vicepreședinți la Consiliul Județean. Cazul Panea e reprezentativ în acest sens.

Situația e identică și la Primăria Satu Mare. Municipiul Satu Mare poate fi administrat se pare și fără viceprimari. Fiecare angajat își respectă obligațiile din Fișa Postului așa că…..

Din 27 septembrie 2020 nu avem vicepreședinți la Consiliul Județean și nici viceprimari la municipiul reședință de județ, ambele instituții fiind conduse de reprezentanți ai ONG-ului UDMR. Aceștia au așteptat rezultatul tratativelor pentru formarea noului guvern și pentru comisiile din Parlament. Reprezentanții partidelor politice din Consiliul Județean sau din cel local sătmărean sunt majoritari față de  ONG-ul UDMR dar probabil că interesul politic e deasupra interesului local și național din moment ce nu profită de această majoritate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu