Plantări de tuia și puieți printre bolovani și resturi de beton la Carei

• publicat la: 11 decembrie 2020
Plantări de tuia și puieți printre bolovani și resturi de beton la Carei

Ieri, 10 decembrie 2020, am postat pe pagina de Facebook a Buletin de Carei imagini de la acțiunea de plantare de tuia  și puieți de arbori decorativi pe calea Mihai Viteazul.

În total respect față de realitatea de pe teren și mai ales față de cititorii noștri, am specificat că plantările au loc printre bolovanii și resturile de beton lăsate de firma constructoare favorizată de Primăria Carei după cum a constatat Ministerul Lucrărilor  Publice.

Ce fel de jurnalist care se respectă nu ar consemna ceea ce vede cu ochiul liber pe teren? Cum rămâne cu spiritul de observație? Adică să mergi la fața locului și să te faci că nu observi bolovanii scoși de pe spațiul verde?

De neînțeles de ce unele persoane sunt atât de deranjate de consemnarea unei informații ce se poate oricând verifica. Oricine are doi ochi sănătoși și urmărește lucrările de plantare poate constata cele consemnate de Buletin de Carei. Textul postat nu făcea nicio apreciere față de calitatea lucrărilor.

Să fie  unii atât de IGNORANȚI încât să confunde informația reală oferită cu critica sau e doar fenomenul hoțului Barabas cel preferat de mulțime?

Buletin de Carei rămâne consecvent în prezentarea de informații reale și documentare indiferent de raportările la care este supus și de Cenzura de  pe Facebook. Nu poți construi nimic solid pe minciună.

Și nu uitați, Buletin de Carei nu depinde de banul public sau de pomana de la partide.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu