Primarul evazionist mulțumește careienilor și preia proiectele de valoare ale opoziției

• publicat la: 15 decembrie 2020
Primarul evazionist mulțumește careienilor și preia proiectele de valoare ale opoziției

 

Credeam că l-a prins rușinea față de careieni și că își cere scuze  pentru omiterea publicării CV-ului său și al viceprimarului, a Declarației de Avere a ginerelui pentru anul 2017 precum și a finului propagandist pentru fiecare an de la angajarea sa la  Primăria Carei dar primarul dovedit evazionist Kovacs face ce știe  el mai bine  și anume IA cu nerușinare propunerile altora  și le folosește  ca și cum ar fi de la el citire.

Așa a făcut  și cu proiectele ce vizau dezvoltarea orașului și așa face și acum cerând deschiderea școlilor sau a restaurantelor după ce a avut confirmarea că acestea se vor redeschide. Cazul modernizării Școlii Vasile  Lucaciu, a termoizolării blocurilor, a modernizării Bibliotecii Municipale și a altor puncte din programul făcut public de  Ilie Ciută ( numit ,,opoziția,, de primaru Kovacs) la alegerile din 2016  este reprezentativ. Important este că cele sugerate și prezentate public în martie 2016 au fost preluate și puse în practică de administrația UDMR  care recunoaște astfel valoarea lor.

Așteptăm o luare de atitudine pentru reinstaurarea dreptei justiții, pentru sancționarea evazioniștilor și recuperarea prejudiciului creat de aceștia.

Așteptăm și o situație clară privind modul în care se administrează Spitalul Municipal Carei, de ce pacienții trebuie să își cumpere medicamente când există fonduri alocate  pentru așa ceva, de ce se cer bani de la careieni când în contul spitalului sunt( oficial) peste 2 milioane de lei.

Buletin de Carei solicită publicarea CV-urilor  primarului și viceprimarului  pe site-ul ofical al Primăriei Carei precum și Declarațiile de Avere ale angajaților  Giurgiu Kovacs ( ginerele primarului evazionist) și ale consilierilor personali Szasz Lorand( finul primarului) și Megyeri Tamas Robert din toți anii de când au fost angajați la Primăria Carei. E vorba de bani publici până la urmă.

 

comentarii

de Crocan la 15 decembrie 2020 - 16:30

Poate mai repede apare undeva publicarea Covidurilor,in loc de Cv-urilor.

de Buletin de Carei la 15 decembrie 2020 - 16:42

In loc sa se mandreasca cu ce au realizat in viata pana sa ajunga la primarie, ei se ascund.

Lasati un comentariu