Primarul Kovacs confirmă din nou limitele capacităților sale de înțelegere

• publicat la: 10 decembrie 2020
Primarul Kovacs confirmă din nou limitele capacităților sale de înțelegere

Primarul evazionist care fuge de eșarfa tricoloră la ceremoniile oficiale de decernare a titlurilor PRO URBE iese la rampă cu declarații care ridică semne de întrebare privind cunoștințele sale atât din domeniul juridic cât și administrativ. Calitățile sale ca manager  de firmă privată au fost  minuțios demonstrate de-a lungul timpului prin cele 5 falimente răsunătoare în urma cărora mai are de plătit datorii la bugetul de stat.

După evaziunea dovedită, ajuns primar, îl plătește din banul public pe finul său ca propagandist și pentru a urmări aspectele critice din presă dar nu a uitat nici de ginerele său pe care l-a adus tot  în Primăria Carei.

Astăzi, Kovacs a ieșit în public cu o declarație despre un subiect ce afectează o anumită industrie și anume cea a ospitalității.

Doar că niște cuvinte puse  pe  o pagină a Primăriei Carei nu au nicio valoare juridică dacă nu sunt însoțite de documente care să ateste că intervenția este una sinceră adică așa cum au procedat moldovenii din Bacău și Iași.

Acțiunea celor din HORECA Bacău a fost urmată de colegii lor  din Iași tot  în instanță. Instanța  este cea care poate anula  o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare.

Și cum primarul Kovacs are legături cu avocați chiar de la Baroul Mehedinți nu ar fi o problemă redactarea unei plângeri prealabile. Dacă tot vrea să se  implice  și să ajute  la deschiderea restaurantelor și altor unități de servire a publicului.

Știam că nu stă prea bine cu  capacitatea de înțelegere a problemelor de natură economică dar se pare că nu e singura latură cu deficiențe. Cât de redusă poate fi capacitatea sa de  înțelegere din moment ce se miră că Poliția aplică sarcinile pe care le are trecute în Fișa postului și anume verificarea respectării unor hotărâri oficiale în ce privește situația  în care ne aflăm.

.

Pentru câteva rânduri puse  pe  o pagină de Facebook nu se poate abroga  o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare. Dacă vreți să fiți credibil postați documentul scris, cu număr de înregistrare, depus la autoritățile județene sau în instanță și luați la cunoștință că Poliția își îndeplinește de fapt sarcinile de serviciu indiferent care este opinia  lor personală.

Nu mai manevrați opinia  publică pe banii careienilor!

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/12/iasul-se-alatura-bacaului-horeca-reusind-redeschiderea-restaurantelor-si-cafenelelor-si-la-iasi.html

Lasati un comentariu