Szasz Lorand a ratat de sărbători sosirea ultramaratoniștilor

• publicat la: 29 decembrie 2020
Szasz Lorand a ratat de sărbători sosirea ultramaratoniștilor

Buletin de Carei a fost singurul portal de știri care a fost prezent  la sosirea ultramaratoniștilor care au alergat în scop caritabil pentru Robert Vereș. Bloggerii careieni au făcut scurtă la mână după câte pahare au tot ridicat și nu au mai ajuns. Opinie de Carei nu a consemnat nimic despre cutia cu donații și sosirea ultramaratoniștilor în seara zilei de 26 decembrie 2020.

În lipsă de like uri, Mincinosul Careiului specializat și în smuls de buruieni pe domeniul public face din nou referire la Daniela Ciută considerând o discuție amicală drept interviu.  Analfabetul funcțional Szasz semnalizează și acum această calitate a sa și consideră discuția cu Marius Bucureștean un interviu. Ratat pe plan profesional e dovedit, mincinos  și manipulator dovedit, la fel și calitatea de analfabet funcțional o scoate mereu în evidență. La fel ca nănașul său, evazionistul Kovacs,  care nu are termenul de paralimpic și se exprimă ,,este paraolimpici,,.

Szasz o fi făcut foamea de sărbători și era nostalgic după mesele îmbelșugate la care participa neanunțat pe când era băiatul de mingi al lui Valer Marian.  Frustrarea lui Szasz, pentru care s-a creat  o sinecura politică la primărie, îi scoate  și mai mult în evidență ,,calitățile,,.

Szasz Lorand e disperat că blogul său creat doar pentru a denigra familia Ciută e rămas  undeva pe la 6 mii și ceva de like uri față  de cele peste 10 mii ale portalului de știri Buletin de Carei.

Analfabetul funcțional Szasz Lorand nu e capabil să facă diferența dintre un portal de știri și un blog, noroc că cei de la Statistici pun punctul pe i și scriu negru pe alb pe pagina sa Statistici blog.

Așa e când dai doar comunicate  aprobate  în prealabil de politicienii la care le pupă mâna. Accidentul mortal de muncă din centrul Careiului a fost trecut sub tăcere doar pentru că firma pentru care lucra accidentatul era  una de casă a primăriei.

În loc să se ocupe de angajatorul careian Daniela Ciută pentru care a făcut se pare  o obsesie mai bine s-ar ocupa să intre în legalitate și ar face publice Declarațiile de Avere ( din 2016 și până în prezent) așa cum procedează orice angajat din Primăria Carei.

Ce are de ascuns Szasz Lorand, plătit din bani publici ca și consilier personal al primarului evazionist dovedit Kovacs?

https://www.buletindecarei.ro/2020/12/video-sosirea-ultramaratonistilor-la-carei-dupa-cursa-caritabila.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/12/ultramaratonistii-pornesc-la-drum-impreuna-pentru-bobby.html

Lasati un comentariu