Antrenorul Răzvan Nintaș la un nou început de drum

• publicat la: 23 ianuarie 2021
Antrenorul Răzvan Nintaș la un nou început de drum

Binecunoscutul profesor Răzvan Nintaș a renunțat la Asociația sportivă FC Kinder Carei și anunță că pornește pe un alt drum alături de tinerii săi elevi.

,,UN NOU DRUM, ALT ÎNCEPUT, ALTE PERSPECTIVE !!! ALĂTURI DE VOI JOCUL CONTINUA !!, scrie  pe pagina sa de socializare prof. Nintaș.

Echipa de fotbal a Liceului Teoretic antrenată de prof.Răzvan Nintaș a câștigat în 2018 titlul de campioană națională la fotbal licee, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Consiliul Local a alocat strict pentru fiecare elev suma de 500 de lei ca premiu.

Pasionat de sport, antrenorul Nintaș își va continua activitatea de pregătire a tinerilor elevi chiar dacă trebuie acum să o ia de la început în ce privește altă formă de organizare.

Îi urăm succes pe toate planurile!

În Anul Centenar, prof. Răzvan Nintaș a făcut  un gest deosebit și a parcurs distanța de la Carei la Alba Iulia pe jos pentru a fi prezent la ceremoniile din data de 1 decembrie 2018. Ulterior a scos  și o carte în care redă motivațiile gestului său precum și episoadele de pe drumul de câteva sute de km.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu