Centrele de vaccinare din județul Satu Mare. Nu vă costă nimic să gândiți!

• publicat la: 4 ianuarie 2021
Centrele de vaccinare din județul Satu Mare. Nu vă costă nimic să gândiți!

Gândiți! E gratis. Nu orice produs se poate returna dacă nu sunteți mulțumit de el, dacă produce efecte de care nu sunteți mulțumit….O soluție injectată nu se mai poate scoate din corp dacă nu dă efectul scontat așa că mai bine citiți toate prospectele despre acea soluție  înainte de a o introduce în organism. Luați decizii abia după ce vă informați din mai multe surse.

Instituția  prefectului anunță debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în județul Satu Mare începând cu data de 05 ianuarie, de la ora 08,00, în toate centrele de vaccinare a personalului sanitar.
,,Astăzi, centrele de vaccinare vor fi aprovizionate cu 615 doze de vaccin necesare pentru zilele de marți, miercuri și joi.
În funcție de necesarul de doze de vaccin, conform planificărilor de pe platforma online  https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/, Direcția de Sănătate Publică Satu Mare va solicita Centrului Regional de stocare arondat – respectiv centrul Cluj Napoca numărul de doze de vaccin pentru următoarele zile.
La nivelul județului Satu Mare sunt organizate 4 centre de vaccinare a personalului sanitar din structura proprie și a personalului medical arondat, precum și a altor categorii de personal nominalizate în această etapă.
Cele 4 centre de vaccinare sunt organizate în Ambulatoriile Satu Mare, Carei, Negrești-Oaș și la secția externă Tășnad a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.
Vaccinul utilizat în această etapă de derulare a campaniei de vaccinare este concentrat pentru dispersie injectabilă – vaccin de tip ARNm COVID-19 (cu nucleozide modificate) produs de Pfizer – BioNTech.

comentarii

de Crocan la 4 ianuarie 2021 - 16:54

Oarecum o persoana care de mai multi ani cunoaste spitalele si medicii DIN VEDERe(inclusiv si in timpul pandemiei)neaparat trebuie sa vaccineze???Sau sa inregistreze pt.vaccinare????

Lasati un comentariu