La Carei legea nu e pentru consilierii primarului evazionist și președinte al UDMR

• publicat la: 18 ianuarie 2021
La Carei legea nu e pentru consilierii primarului evazionist și președinte al UDMR

Szasz Lorand face circ din nou. Ca de fiecare dată când este prins cu minciuna. Nu i-a mai trecut supărarea după ce a pierdut procesul contra familiei Ciută și face valuri… Primăria Carei plătește un consilier  la cabinetul primarului evazionist în persoana lui Szasz Lorand. Nănașul primar Kovacs și viceprimarul Keizer au considerat că este omul potrivit scopurilor lor. Deranjează numirea profesoarei Elena Coșarcă ca director adjunct conducerea orașului? E prea româncă, nu poate fi controlată de UDMR?

Cum vă sună cuvântul ,,legal,, din gura  unei persoane care  este angajată la Primăria Carei dar nu își face publică Declarația de Avere  și Interese așa cum fac toți angajații? Oare ce are de ascuns de se ferește să o posteze pe site ul Primăriei Carei așa cum o postează și consilierii primarului din Satu Mare?

Supărat că directorul PSD Adrian Micovschi care îi trimitea comunicate cu dedicație a fost schimbat din funcție pentru că i-a expirat mandatul, Szasz dă în bâlbăială și se smiorcăie  în binecunoscutul stil mojic pe blogul său. Bate singur pe taste că sindicatele vor da în contencios administrativ deciza de  numire a directorilor de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu dar liderii de sindicat din învățământ contestă aberațiile ce apar pe blogul Opinie de Carei.

Szasz vorbește de situație penală! Păi dacă e penală, în calitate de consilier al primarului și de bun cetățean plătit din banii careienilor, el ar avea obligația să facă denunțul penal mai ales că e obișnuit cu așa ceva….Elena Coșarcă nu s-a numit ea singură în această funcție deci Szasz trebuie să le facă denunț penal celor care au numit-o. Sau nu are curaj pentru că de fapt e doar o fumigenă tipic săsistă gen polițista falsă, îndepărtarea troiței românești din Satu Mare, intrarea frauduloasa  în sediul unei asociații din Castel când avocata  Mărginean a pierdut cu brio procesul cu inginerul mecanic Daniela Ciută și multe, multe altele.

Pe Opinie de Carei  minciuna e  o constantă iar autorul lor este  o persoană nerealizată pe plan profesional care depinde de politic. Adică este angajat la ușa politicienilor care nu au curajul să se exprime direct  și se folosesc de  astfel de săsiști.

Cât de stresat sau de agramat trebuie să fie cineva care să scrie pe blogul său personal așa ceva….

Szasz Lorand nu e capabil să facă diferența dintre beneficiu și a beneficia, absolvent de ISE fiind, își ascunde Declarația de Avere  și Interese de peste 3 ani, intoxică opinia publică cu știri pe care nu le poate dovedi și tot el vorbește de legalitate.

Că e analfabet funcțional a dovedit-o în repetate rânduri, la fel cum a dovedit că nu a reușit să profeseze deloc în meseria sa, dar să vorbească de legalitate când el se află în situația de a nu respecta statutul angajatului la o unitate administrativ teritorială e deja o dovadă că are probleme serioase.

Astfel de persoane angajează la Primăria Carei primarul evazionist Kovacs, pe banii noștri, ai careienilor. Nici celălalt consilier de la cabinetul primarului, Megyeri Tamas, nu a binevoit să își publice Declarația de Avere  și interese atunci când era angajat la Primăria Carei.

Spre deosebire de Daniela Ciută, inginer  și antreprenor, cei doi consilieri sunt  mari consumatori de bani publici și culmea e că își și ascund Declarațiile de Avere.

Durerea celor care se tem de realitatea careiană este că Daniela Ciută e o persoană independentă care pe  lângă informările cu titlu de voluntariat  mai organizează și activități culturale românești tot din buzunarul personal. La ora actuală Buletin de Carei este blocat la distribuire pe grupuri tocmai pentru că dictatorii de la conducerea orașului se tem că informațiile bine documentate ajung la prea mulți cititori.

Continuăm!

Publicați Declarațiile de Avere ale tuturor angajaților din Primăria Carei, chiar  și cea din 2017 a ginerelui primarului și apoi vorbiți de legalitate.

Găsiți în continuare Rezultatele înregistrate în urma desfășurării concursului, organizat de către Inspectoratul Școlar al Județului SATU MARE SERIA a 17-a, pentru selecția cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional, cele pe care analfabetul funcțional angajat la cabinetul primarului evazionist nu a fost capabil să le găsească.

Spre deosebire de Szasz Lorand angajat fără concurs la cabinetul primarului, profesorul de limba și literatură română Elena Coșarcă a dat toate examenele aferente. Nu credem să deranjeze faptul că fiind din familie de foști refugiați și expulzați în 1940 este și vicepreședinta asociației refugiaților în urma Dictatului de la Viena. Doar  românii care nu pot fi șantajați sunt atacați la Carei.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu