Numirile de directori de la Carei nu vor fi contestate de sindicatele din învățământ

• publicat la: 18 ianuarie 2021
Numirile de directori de la Carei nu vor fi contestate de sindicatele din învățământ

O nouă dezinformare crasă marca Opinie de Carei, de această dată legată de noua conducere a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu. Potrivit consilierului primarului evazionist Kovacs, sindicaliștii din învățământ ar intenționa să conteste  noile numiri de directori în contencios administrativ. Doar că liderii celor două sindicate nu au cunoștință despre cele scrise pe blogul consilierului primarului Kovacs și mai mult, afirmă că nu au fost întrebați despre această intenție.

Directorilor Adrian Micovschi si Dorina Oprea le-a expirat mandatul așa că vor rămâne doar la catedră. După expirarea celor două mandate au fost numiti la conducerea Liceului Tehnologic Mihaela Nuna și Elena Coșarcă. Elena Coșarcă a mai fost director la liceul respectiv și a fost înlocuită cu Dorina Oprea în 2016.

Redacția Buletin de Carei a contactat fiecare lider sindical din învățământ și a solicitat un punct de vedere în ce privește intenția lor de a acționa în contencios administrativ numirile de directori de la liceul careian.

Preşedintele Sindicatului Liber din Învăţământ Satu Mare SLI Satu Mare, Victor Oprea a afirmat că nu are deloc în vedere vreo contestație  în ce privește numirea celor două profesoare la conducerea liceului.

,,Nu putem fi de acord  cu numirea de oameni incompetenți sau care să perturbe procesul de învățământ dar aici nu este cazul. Sindicatul pe care îl reprezint nu va acționa în contencios administrativ numirea prof.Elena Coșarcă ca director adjunct,, a declarat Victor Oprea.

Ioan Drăgan, președintele Sindicatului din Învățământul  Preuniversitar Satu Mare a declarat pentru Buletin de Carei că nu intenționează ca să acționeze în contencios administrativ numirea celor două profesoare numite la conducerea Liceului Tehnologic Iuliu Maniu.

Se confirmă și de această data că informațiile oferite de blogul Opinie de Carei nu au suport  în realitate și țin doar de amicițiile politice ale deținătorului blogului și ale angajatorului său.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu