O careiancă cu fractură de femur așteaptă mila unui cadru medical sătmărean

• publicat la: 4 ianuarie 2021
O careiancă cu fractură de femur așteaptă mila unui cadru medical sătmărean

O  careiancă de 69 de ani a căzut în cursul zilei de 1 ianuarie 2021 și s-a ales cu o fractură urâtă de femur. Pentru să spitalul careian asigură doar tratarea cazurilor pozitive cu virusul ,,mondial,, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, la secția de ortopedie.

Evident că doamna are și alte mici probleme de sănătate dar testul la virus îl are negativ.

Familia sa relatează  că de vineri și până astăzi nu a fost  operată și nici calmante  pentru durere nu primește decât dacă intervin ei. De necesitățile zilnice nu vreți să știți cum sunt asigurate!

Situația  nu este una izolată, mai mulți careieni semnalându-ne tot felul de aspecte de neimaginat. A fost chiar un caz în care un sătmărean cu AVC a fost trimis la spitalul suport Carei sau un careian care a suferit  un AVC și ajungând  la spitalul județean, diabetic fiind, nu i s-a administrat insulină. Alți pacienți de la spitalul careian ne arată rețetele pe care le primesc pentru a-și cumpăra din banii lor medicamentele necesare.

Familia doamnei de 69 de ani este revoltată și disperată de suferința pe care trebuie să o îndure la unitatea sătmăreană de sănătate.

Tratați și respectați și pacienții care suferă de alte afecțiuni decât ,,boala secolului,,!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu