Președintele Iohannis la schi fără mască. Consilierul primarului nu are ochi decât pentru președinta ASTRA Carei

• publicat la: 31 ianuarie 2021
Președintele Iohannis la schi fără mască. Consilierul primarului nu are ochi decât pentru președinta ASTRA Carei

Președintele Iohannis merge la schi fără mască. Nimic pe blogul mincinos și aservit conducerii primăriei Carei după ce UDMR a fost cooptat la guvernare de către PNL. 

Analfabetul functional angajat de primarul evazionist Kovacs ca și consilier personal vânează mereu imagini de la activitățile ASTRA în momentele sărbătorilor naționale. Ca orice frustrat alege să încercuiască persoana la nivelul căreia  nu se poate ridica. Cum să ascunzi mai bine lipsa de informare despre accidentul mortal de muncă din centrul Careiului decât prin atacuri la adresa celor care au consemnat tragedia? La fel și în cazul Raportului Curții de Conturi care consemna că la Primăria Carei s-au decontat facturi pentru lucrări neefectuate sau salarii acordate ilegal….

Șlagărul angajatului de la Primăria Carei este acum purtarea măștii de către președinta ASTRA Carei la acțiunile de la sărbătorile naționale. Cum va mai motiva acum faptul că șeful său politic ce poartă mereu masca  cu sigla UDMR a ajuns să fie virusat?

Concluzia: o gură de aer curat la Monumentul Ostașului Român nu strică nimănui.

Știm că primăria Carei s-a umplut până la refuz de pile, sinecuriși, acoperiți ai serviciilor, pseudo jurnaliști care încasează tona de bani pe lună fără să facă ceva util pentru oraș așa că nu e de mirare că atacurile la adresa celor care oferă informații în acest sens sunt tot mai acerbe.

La o zi de la tragedia de  la Institutul Matei Balș din capitală unde mai multe persoane au murit în incendiu, președintele României, Klaus Iohannis, a fost surprins la schi.

Imaginea președintelui Iohannis fără mască în spațiul liber nu apare pe blogul mincinos Opinie de Carei.

Impresionantă grija pentru  purtarea măștii de  președinta ASTRA din Carei. Deci nu ratați o gură de aer curat în spațiu deschis!

.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu