Primăria Carei și anunțul superficial despre parcările cu plată

• publicat la: 28 ianuarie 2021
Primăria Carei și anunțul superficial despre parcările cu plată

,,Primăria Carei anunță că, momentan, nu se preiau cereri pentru închirierea locurilor de parcare rezidențiale întrucât nu a fost lansată procedura în acest sens. În ședința de luni, 25 ianuarie 2021, Consiliul Local a adoptat strategia de parcări aplicabile în municipiul Carei, care include și regulamentul de funcționare al sistemului de parcări de tip reședință, respectiv al sistemului de parcări cu plată. Primăria Carei va anunța publicul interesat cu cel puțin 30 de zile înainte perioada în care se vor putea depune cererile de închiriere a locurilor de parcare rezidențiale,,  se specifică pe pagina Primăriei Carei dis de dimineață.

Nimic despre valoarea tarifelor propuse și nici despre situația parcărilor din oraș.

A fost nevoie de publicarea informațiilor despre Strategia de parcare de către Buletin de Carei pentru ca Primăria Carei să reacționeze.

Plătim  un Departament de Comunicare, administratori de pagini și consilieri pentru informarea careienilor dar se  pare că ei doar  încasează banii noștri și uită de munca pe care ar trebui să o presteze. Niciunul dintre acești angajați nu are postată Declarația de Avere  și Interese așa cum prevede legea.

https://www.buletindecarei.ro/2021/01/se-introduc-parcarile-cu-plata-in-carei-tarife.html

Primăria Carei nu specifică în comunicatul de astăzi, 28 ianuarie 2021, de ce nu apare  și cartierul Republicii în Strategia de parcări aplicabile în municipiu.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu