Primarul din Carei diagnosticat cu Covid 19 face politică și pe patul de spital

• publicat la: 30 ianuarie 2021
Primarul din Carei diagnosticat cu Covid 19 face politică și pe patul de spital
.
Primarul din Carei postează un anunț privind infectarea sa cu Covid 19 pe pagina sa personală. Se pare că nu toți cei care poartă masca sunt feriți de infectarea cu virusul secolului. Cu tot tratamentul primit, primarul din Carei nu își găsește liniștea nici pe patul de la Spitalul Municipal Carei din moment ce se gândește că există adversari care îi vor locul și specifică cu subiect  și predicat că nu e dispus să renunțe la funcția de primar.
Îi dorim multă sănătate domnului primar, multă liniște sufletească  și să știe că la  un moment dat tot va ceda locul unui adversar. Așa e viața. Așa e politica. Nimeni nu este de neînlocuit.
.
,,Vă mulţumesc tuturor pentru interesul manifestat şi pentru mesajele de îngrijorare! Mă bucur foarte tare pentru că pot spune că sunt mai bine şi simt că am trecut peste ceea ce a fost mai greu! Ca să fiu mai bine înţeles: le transmit prietenilor că sunt bine!
Iar adversarilor mei le transmit să nu se pregătească pentru alegeri pentru că nu are rost, întrucât mă reîntorc!
Mai mult ca sigur că mulţi dintre dumneavoastră aţi aflat că m-am infectat şi eu cu coronavirus. Din păcate, nu este acea boală uşoară, care poate fi bagatelizată. Credeţi-mă, am constat acest lucru pe propria mea piele. Mulţumesc medicilor şi personalului Spitalului Municipal Carei pentru competenţa şi efortul depus în vederea tratării pacienţilor infectaţi cu COVID-19.
Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele pozitive. Să avem grijă de noi, să avem grijă de ceilalţi, să respectăm măsurile de protecţie, astfel încât cât mai puţini dintre noi să trebuiască să se confrunte cu această boală urâtă! Vă doresc multă sănătate tuturor!,,
.

Lasati un comentariu