Actele necesare pentru bilete de tratament acordate de Casa Județeană de Pensii

• publicat la: 19 februarie 2021
Actele necesare pentru bilete de tratament acordate de Casa Județeană de Pensii

 Casa Județeană de Pensii Satu Mare preia  în continuare cereri pentru bilete de tratament. Până în acest moment au fost preluate deja peste 200 de cereri de la solicitanți, pensionari, asigurați sau de la persoane aflate în șomaj.

Informația potrivit căreia pensioonarii au la dispoziție 59.926 bilete de tratament balnear nu este valabilă în acest moment fiind doar în proiect de lege deci nu sunt repartizate pe serii județelor.

Reamintim pensionarilor faptul că, cererea se depune la instituția noastră însoțită de recomandarea medicală pentru tratament de la medicul de familie, copia actului de identitate, un cupon de pensie,  adeverință cu venitul brut aceasta din urmă doar în cazul asiguraților. Precizăm faptul că, pe lânga aceste acte, persoanele beneficiare de orice fel de indemnizație trebuie să atașeze pe langă actele menționate și o copie de pe hotararea de stabilire a respectivei indemnizații, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției Mihaela Loredana Ilie.

     Cererile se preiau de luni până joi în intervalul 9-13 la sediul instituției. Vom reveni cu noi informații în momentul repartizării biletelor de către Casa Națională de Pensii Publice instituției noastre.

Lasati un comentariu