Cartierul Republicii din Carei între delăsare și incompetență

• publicat la: 4 februarie 2021
Cartierul Republicii din Carei între delăsare și incompetență

Facem apel la Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, care făcea declarații sforăitoare  în campania electorală pentru alegerile locale în ce privește standardul de viață al careienilor, să vină în cartierul Republicii să se convingă cu ochii lui de nivelul standardului la care făcea referire cu tupeu. Ca de fiecare dată, Pataki Csaba vine cu temele nefăcute  la Carei. Anul trecut a gafat și la Gala Sportului careian când a omis să facă referire tocmai la cea mai mare realizare a sportului careian, premiată de Federația Națională de Atletism și anume organizarea timp de 49 de ani neîntrerupt a competiției Cupa 25 Octombrie la atletism.

În ce privește cartierul Republicii și situația ce persistă de ani de zile, ne punem întrebarea: Delăsare crasă sau incompetență din partea administrației Kovacs-Keizer?
 Și când te gândești că e nevoie de o lucrare pe care Primăria Carei o poate realiza prin Apaserv SA din fonduri ID.
Locuitorii din cartierul Republicii plătesc taxe și impozite locale dar nu au trotuare decente, nu a fost introdusă în cartier Strategia pentru locurile de parcare, parcul prevăzut în acte a fost ,,mutat,, în altă parte  iar când e vreme ploioasă au nevoie de cizme de cauciuc pentru a intra sau ieși din clădire. Imaginile sunt mai mult decât relevante.
.
.
.
.
.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu