La 5 luni de la alegerile locale au fost aleși și viceprimarii municipiului Satu Mare

• publicat la: 25 februarie 2021
La 5 luni de la alegerile locale au fost aleși și viceprimarii municipiului Satu Mare

După 5 luni de la alegerile locale și după desemnarea de către alianța guvernamentală de prefect UDMR în județ,  municipiul Satu Mare va avea și viceprimari. Consilierii locali au desemnat astăzi noii viceprimari ai municipiului Satu Mare în persoana liberalilor Gheorghe Stan și Adelin Ghiarfaș. Fiecare dintre cei doi liberali nominalizați a obținut  17 voturi favorabile și 6 împotrivă.

Gheorghe Stan a mai ocupat funcția de viceprimar în mandatul trecut.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat în cadrul ședinței CL: ”Începând de astăzi, conducerea Primăriei este în echipă completă. Vrea să îi asigur pe sătmăreni că împreună cu Consiliul Local și echipa din Primărie vom încerca să facem față și să punem în practică toate angajamentele asumate în fața electoratului”.

Viceprimarul reales  Gheorghe Stan a precizat că: ”Promit ca împreună cu echipa Primăriei să fac tot ce îmi stă în putință să continuăm proiectele începute”.

Tânărul viceprimar  Adelin Ghiarfaș a precizat că : ”Munca în echipă dă cele mai bune rezultate. Voi fi un om de echipă dedicat și implicat. Cred că toți cei din sală avem același țel…”.

Mai rămâne de văzut care vor fi atribuțiile cu care vor fi investiți de primarul UDMR Kereskenyi Gabor pentru a  nu se ajunge în situația unor vicepreședinți aleși de mai mult timp dar lăsați fără obiectul muncii.

Ultimele 18 minute din înregistrarea Video surprind declarațiile celor doi viceprimari aleși.

 

.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu