PNL Carei nu este de acord cu poziția viceprimarului Keizer. Comunicat

• publicat la: 26 februarie 2021
PNL Carei nu este de acord cu poziția  viceprimarului Keizer. Comunicat
.
Am primit pe adresa redacției un comunicat din partea organizației locale  PNL, comunicat pe care îl redăm în continuare.
.
Regretăm această luare de poziție nedreaptă a d-lui viceprimar Keizer cu privire la reacția avută la completările aduse de echipa PNL Carei prin intermediul celor doi consilieri locali Dan Bontea si Timoc Titel, în cadrul ședintei de Consiliu Local din data de 26.02.2021.
Ne așteptam să  fie mai cumpătat și mai înțelegător având în vedere faptul că luna trecută, când s-a votat acest acest proiect de hotărâre, condițiile de organizare a sedinței nu au permis consilierilor PNL să facă propuneri.
S-au primit materialele pentru ședință și trebuia să se transmită votul prin e-mail, fără a  putea să se exprime părerile sau să se facă vreo propunere.
Au fost condiții nedrepte!
Acum, când consilierii noștri au avut posibilitatea de a expune și de a discuta liber câteva adăugiri formei initiale a proiectului, suntem primiți cu o atitudine critică, ba chiar ostilă.

Oare de acum, toate hotărârile care se iau în favoarea cetățenilor din Carei pot fi acuzate de populism sau parti-pris politic?
Vă rugăm  să înțelegeți, d-le Keizer și să vă raportați la această realitate:
în Cluj-Napoca tariful anual pentru parcare este 66 lei/an,
în Baia Mare este 100lei/an,
în Oradea de 130lei/an,
în municipiul Satu Mare este 150 lei/an,
iar la noi, în Carei este 180 lei/an.

Sperăm ca în viitor să fiți mult mai echilibrat și mai obiectiv când doriți să faceți aprecieri la adresa noastră.
Dacă dumneavoastră ne acuzați de populism, în replică, noi vă acuzăm de nepăsare față de cetățenii Careiului, a căror viață a fost puternic afectată economic, fizic, psihic, din cauza crizei generate de pandemie. De altfel, numai dumneavoastră d-le Keizer ați votat împotrivă, colegii dumneavoastra s-au abținut.

Ne pare rău că de această dată nu am reușit să-i convingem pe colegii de “coaliție” să luăm o decizie benefică pentru noi toți. Sperăm ca data viitoare  să reușim!
Un lucru este cert, echipa PNL Carei, în noua sa formulă, dorește să performeze prin muncă si să fie atentă la nevoile cetățeanului.

Îl rugăm respectuos pe domnul președinte, Adrian Cozma, ca la întâlnirile domniei sale cu UDMR, să aducă în discuție „deschiderea” primită de PNL Carei.

Comunicat de presă PNL Carei,
Președinte Adrian Nemeș