Proiect educativ„Antreprenor în devenire” la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu Carei

• publicat la: 19 februarie 2021
Proiect educativ„Antreprenor în devenire” la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu Carei

La Liceul Tehnologic Iuliu Maniu din Carei s-a derulat proiectul„Antreprenor în devenire”, aflat la cea de-a IV-a ediție. Acesta a devenit o tradiție a unității de învățământ și a fost adaptat condițiilor de pandemie..

Scopul proiectului este dezvoltarea competenţelor  profesionale, responsabilizarea  tinerilor  în  proiectarea  traseului profesional, antrenarea profesorilor în abordarea antreprenoriatului din perspectiva didactică şi încurajarea unei culturi antreprenoriale.

Proiectul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni,

“Inițativa mea pentru o societate mai bună

“Ideea mea de afaceri”

“Cel mai bun plan de afaceri”

“ Meserii de succes”

Datorită conjuncturii, ediția din acest an s-a desfășurat online .

In proiect au fost implicați  60 elevi și 14 cadre didactice,  de la 4 unități de învățământ din județul Satu Mare: Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” Satu Mare, Liceul Tehnologic „George Barițiu” Livada,Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” Satu Mare și bineînțeles, Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei.

De organizarea evenimentului s-au ocupat conducerea Liceului Tehnologic „Iuliu Maniu” Carei, reprezentată prin director ing. Nuna Mihaela și dir.adj. prof. Coșarcă Elena precum  și coordonatorii proiectului, ec. Govor Aurelia și ing. Moș Augustin.

La Liceul Tehnologic Iuliu Maniu Carei au fost reduse pentru anul şcolar următor clasele de liceu iar clasele de profesională sunt cu predare predominant în limba maghiară. Planul de învăţământ a fost aprobat în forma menţionată mai sus de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare.

Lasati un comentariu