Spectacol folcloric de Dragobete la Carei

• publicat la: 15 februarie 2021
Spectacol folcloric de Dragobete la Carei

Luni, 22 februarie 2021, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc spectacolul folcloric „De Dragobete iubește românește” în compania Tarafului Ceatăra și a soliștilor Ansamblului Ceatăra. Invitata specială a evenimentului este îndrăgita solistă de muzică populară Georgiana Marina.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Rezervarea locurilor este obligatorie, locurile fiind limitate la 50 % din capacitatea sălii*! Intrarea se va face în ordinea sosirii.

La eveniment, purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței sociale sunt obligatorii!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!

Spectacolul se va desfășura conform scenariului verde, adică cu posibilitatea participării publicului la 50 % din capacitatea sălii de spectacol. Dacă acest aspect va suferi modificări, vor fi comunicate în timp util de către organizatori.

La fel ca în cazul manifestărilor omagiale dedicate lui Mihai Eminescu, nici acest eveniment nu este anunțat bilingv așa cum se procedează în cazul acțiunilor maghiare. Mulți careieni iubesc frumosul indiferent de limba în care este promovat  și e păcat ca  unii să fie privați de informațiile care anunță o sărbătoare pe note muzicale a dragostei din România.

Lasati un comentariu