Tablete gratuite pentru consilierii locali din Carei. Cum comentați?

• publicat la: 25 februarie 2021
Tablete gratuite pentru consilierii locali din Carei. Cum comentați?

Am ales la Carei consilieri atât de săraci încât nu își pot permite  achiziția unei tablete? Asistăm la o nouă mascaradă grotească la Primăria Carei evident cu aceleași personaje  în rolul principal.

Evazionistul Kovacvs ține la sertar cele 40 de tablete primite în timp ce elevii careieni cu probleme financiare nu au cum să asiste la orele ținute  online.

,,avem 40 de tablete dar mie  mi-a fost rușine să vi-l dau gratis,, afirmă primarul Kovacs în luarea sa de cuvânt ce începe la min 19,42 din înregistrarea filmată a ședinței din 16 februarie 2021.

Mai mult, acesta le promite consilierilor aleși tablete GRATUITE din partea primăriei.

,,…m-am gândit că până la sfârșitul  lunii martie tableta să vă cumpărăm ca să puteti lucra cu ele …colegii caută acum varianta prin care să instalăm niste programe să puteti lucra usor  cu ele deci până la sfârșitul lunii martie veti primi tablete ..eu fiind optimist  sper că vom reusi să facem nu numai sedinte online ci si tete a tete….pentru că e mai bine să ne vedem la față e mai bine..cu riscurile infectării cu tot…dar încercăm să îndrăznim să avem sedinte nu numai online ci dacă e posibil …dar si atunci trebuie tableta  pentru ca  facem economie de hârtie …,,

Adică consilierul Keizer, cel mai bogat dintre toți consilierii careieni, cu numeroase terenuri și imobile  în proprietate și cu  peste 440 de  mii de lei dividende în ultimul an va primi gratuit  o tabletă pentru ședințele online.

Niciunul dintre consilieri nu este în situația de a nu își putea achiziționa  o tabletă că doar  nu au candidat la Consiliul local pentru că nu aveau loc  de muncă și totuși primarul evazionist vrea să le ofere gratuit câte  o tabletă. Poate urmează apoi și cursuri gratuite de operare…..

La Primăria Carei încă nu a avut loc NICIO ședință de consiliul local în varianta online pentru că IT-iștii nu au găsit  o variantă atât de ușoară încât să poată fi folosită de toți consilierii.

Raportările constante la adresa paginii Buletin de Carei de către propagandiștii grupului de interese ce gravitează în jurul conducerii primăriei Carei nu pot schimba crunta realitate din administrația Kovacs-Keizer.

Buletin de Carei

 

https://www.buletindecarei.ro/2021/02/la-carei-nu-se-tin-sedinte-de-cl-online-pentru-ca-se-cauta-inca-programe-cu-care-sa-se-lucreze-usor-tablete-gratuite-pentru-consilieri.html

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu