Atitudine de președinte de Consiliu Județean

• publicat la: 3 martie 2021
Atitudine de președinte de Consiliu Județean

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, va propune schimbarea vicepreședintelui CJ, Vakar Istvan, de la UDMR, după ce Guvernul a numit azi un prefect udemerist la Cluj.

”Numirea a fost făcută de Guvern, după ce conducerea centrală a PNL a decis în urma negocierilor ca postul să revină UDMR. Am făcut tot ce este omenește posibil ca să schimb această decizie, dar din păcate nu am reușit. Este o palmă dată clujenilor, ardelenilor și filialei Cluj a PNL. Îmi cer public scuze clujenilor pentru această decizie. Voi continua din postura de președinte al Consiliului Județean să lupt pentru oamenii din Cluj și iau în considerare ca în următoarea ședință, din martie, a forului județean, să propun schimbarea vicepreședintelui UDMR de la nivel județean. Trebuie să fac tot ceea ce ține de mine să apăr interesele clujenilor și ardelenilor”, a spus Tișe.

Guvernul l-a numit azi pe Tasnadi Szilard Istvan ca prefect de Cluj din partea UDMR, notează napocanews.ro.

Dacă în județul Satu Mare politicienii liberali au acceptat toate pretențiile UDMR în schimbul unor funcții subordonate liderilor UDMR, iată că la Cluj președintele CJ nu se sfiește să ia poziție față de jocurile politice oneroase de la centru.

comentarii

de Maria la 4 martie 2021 - 21:07

Absolut oneroase. Chiar nu înțeleg de ce ar trebui să aibă UDMR prefect la Cluj.

Raspunsuri

Lasati un comentariu