Au și cei de la USR szașii lor

• publicat la: 30 martie 2021
Au și cei de la USR szașii lor

Nici cei de la USR nu se lasă mai prejos decât szasul consilier de la Primăria Carei care scria că Buletin de Carei incită la nerespectarea normelor de protecție sanitară pentru că a consemnat despre protestele ce au avut loc în țară la data de 20 martie 2021. Așa că luăm la cunoștință despre zicerile dr. Vlad Mixich, fost consilier al Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Coincidență sau nu, e vorba tot de  un consilier, la fel ca în cazul emanațiilor din puțul gândirii celui de la Primăria Carei.

Vlad Mixich consideră că la protestele ample ce au avut lor ieri în toată țara au ieșit „sute” de oameni, nici vorbă de „mii”, deși imaginile video îl contrazic. Asta în caz că omul știe să numere când are  în față imaginile de pe ecran.

El afirmă că cei din țară ieșiți în stradă sunt „bezmetici” și fac parte din categoria „prostan-manipulat”.

„Ce scriu în seara asta e fără mănuși pentru că mi se pare grețos, dar în bună măsură și periculos. E dreptul oricui să protesteze în stradă, chiar dacă își cere dreptul la prostie. Până la urmă prostia, în starea ei pură, e și ea un drept al omului,,. Fără alte comentarii.

Nu se lasă mai prejos  nici Andrei Caramitru, de frică să nu piardă un loc pe podiumul premiaților la ,,Cei care spun lucruri trăsnite,,!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu