CV-ul la vedere domnilor de la UDMR

• publicat la: 3 martie 2021
CV-ul la vedere domnilor de la UDMR

Se confirmă încă o dată că membrii ONG ului UDMR nu se supun acelorași legi ca alți cetățeni români. Și totul cu acordul tacit al autorităților române.

Avem cazul senatorului sătmărean Turos Lorand care a fost contactat  de InPolitics cu întrebarea de ce CV-ul său e de negăsit, întrebare la care senatorul UDMR oferă un răspuns halucinant: ”Ăăăăă….chiar nu știu ce să răspund la această întrebare. O să întreb și eu la parlament”. Nu ne spune clar dacă a uitat să își depună CV-ul, ori l-a depus și cei de la administrația parlamentului au uitat să-l posteze timp de două mandate. Fapt ce nu l-a împiedicat să acceadă în Comisia de control al SIE.

La Carei avem primar, viceprimar și administrator public de la UDMR. Niciunul din cele 3 persoane care asigură conducerea orașului nu are postat CV ul pe site ul oficial al primăriei deși sunt  la butoane din 2008. Mai mult, nici angajații de la primăria Carei care fac parte din grupul lor de propagandiști nu au postată Declarația de Avere și Interese așa cum cere legea.

Despre aceste subiecte nu au nicio reacție politicienii și parlamentarii aleși, nici măcar traseistul politic Cristescu care nu are parte de blocaje  și cenzură pe rețelele sociale așa cum au parte cei care îl atacă pentru demolarea Centrului Civic pe udemeristul Gabor Kereskeny.

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu