Focar de infecție, gunoaie la blocul Primăriei Carei. VIDEO

• publicat la: 29 martie 2021
Focar de infecție, gunoaie la blocul Primăriei Carei. VIDEO

Atentat la nerespectarea măsurilor sanitare de protecție a locuitorilor împotriva coronavirusului se poate spune despre situația ce persistă în centrul municipiului Carei la  unul din blocurile Primăriei conduse de administrația Kovacs-Keizer!

DSP și  autoritățile competente care ne vânează pe stradă când e vorba de tăiat amenzi întorc capul în fața adevăratului pericol la sănătatea locuitorilor.

Acesta este standardul de civilizație asigurat de conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei la  unul din imobilele proprietate!

Clădirea se află în plin centrul orașului, între  Casa de Cultură, Biblioteca Municipală și Primărie. Este vorba de fostul internat al Liceului Agricol Simion Bărnuțiu. A fost  preluat de către Primăria Carei în condiții deosebite de întreținere dar conducerea orașului a ales să introducă acolo asistați sociali decât să îl introducă în circuit turistic și să devină sursă de venit.

Conducerea Primăriei permite chiriașilor să facă ce poftesc și când poftesc fapt ce atestă că în schimbul tăcerii și neimplicării în protejarea imobilului primesc alte servicii din partea chiriașilor.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Qastions pandemic la 29 martie 2021 - 19:44

Oarecum care virus se muteaza in focarul asta de coleră:Streptocareianacovido???

de Higieno la 29 martie 2021 - 19:45

Glorie și mândrie pt Carei City,în curând pe nivel austriac!!!

Lasati un comentariu