Nu deranjați! Specialiștii din Primăria Carei caută programe ușoare pentru desfășurarea online a ședințelor

• publicat la: 26 martie 2021
Nu deranjați! Specialiștii din Primăria Carei caută programe ușoare pentru desfășurarea online a ședințelor

Nu deranjați specialiștii în informatică din Primăria Carei. Din martie 2020 încoace sunt  ocupați cu  căutarea de programe ușoare pentru desfășurarea online a ședințelor de Consiliu Local. Cel mai sărac primar a promis consilierilor locali aleși de careieni chiar și niște tablete, că tot are 40 de bucăți pe care nu știe ca să se mai facă cu ele așa că le ține la sertar.

Între timp poate se mai instruiesc și consilierii, puțini ce-i drept, care nu se descurcă prea bine la folosirea  unui laptop sau a unei tablete.

Din martie 2020 și până în prezent, nu a avut  loc NICIO ședință de Consiliul Local online deși în actele redactate de secretarii Primăriei este fals consemnat acest aspect.

Primarul evazionist Kovacs a recunoscut acest fapt  la  ședința CL Carei din data de 16 februarie 2021 și a declarat că… ,, colegii caută acum varianta prin care să instalăm niste programe să puteti lucra usor  cu ele deci până la sfârșitul lunii martie veti primi tablete ..eu fiind optimist  sper că vom reusi să facem nu numai sedinte online ci si tete a tete….pentru că e mai bine să ne vedem la față e mai bine..cu riscurile infectării cu tot…dar încercăm să îndrăznim să avem sedinte nu numai online,,.

Căutările aprofundate și de durată ale specialiștilor se răsfrâng însă asupra actului de informare a careienilor prin intermediul paginii oficiale  și a site-ului oficial.

Pagina oficială a Primăriei Carei este alimentată din an în Paști cum se spune. Nu și salariul pe care îl încasează integral cel desemnat să administreze pagina.

Astăzi suntem în data de 26 martie 2021 dar ultima postare e din data de 23  martie 2021.

.

.

.

La mai mult de  un an de la aplicarea normelor de protecție sanitară pentru cetățeni, când toate  instituțiile recurg la varianta  online în cazul întrunirilor necesare, la  Consiliul local Carei nu a fost ținută nicio ședință online. Plătim salarii  specialiștilor din Primărie pentru a lucra în folosul comunității și nu primim nici măcar informațiile complete și legale.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu