O idee creață a ministrului Tanczos Barna. Fără centrale termice individuale la bloc

• publicat la: 10 martie 2021
O idee creață a ministrului Tanczos Barna. Fără centrale termice individuale la bloc

Ministru Mediului, Tanczos Barna, vrea eliberare de autorizație de construcție în capitală doar pentru blocuri ce au prevăzută centrală termică la comun și nu individuală, de apartament.
Motivația lui este nivelul ridicat de poluare din București precum și lipsa măsurilor de reducere a poluării. Ministrul udemerist Tanczos Barna nu știe că în județul Satu Mare cu conducere exclusiv UDMR toate blocurile au centrale termice individuale, la fiecare apartament? Adică vrea doar în capitală reducerea poluării sau e o idee creață din lipsă de alte competențe?

„În Bucureşti, de 20 de ani cel puţin, nu s-a luat nicio măsură prin care să se reducă poluarea, nici pe poluarea industrială, nici pe poluarea casnică, adică din încălzire rezidenţială. Sunt din ce în ce mai multe centrale termice individuale din cauza faptului că nu merge sistemul centralizat de încălzire. Noi am propus Primăriei să nu mai emită nicio autorizaţie de construire fără centrală comună, chiar şi la nivel de bloc, pentru că a scoate la fiecare apartament o centrală individuală duce poluarea la un nivel mai aproape de sol”, a declarat ministrul Mediului”

Ministrul udemerist așteaptă chiar un răspuns de la primărie, o decizie fermă a administrației locale din București. Pe când o intervenție pentru reducerea poluării în municipiul Carei cu conducere exclusiv UDMR? Și Careiul face parte din România.
.
Buletin de Carei
.
https://www.curentul.info/actualitate/greu-de-demis-udmr-istul-tanczos-barna-sfideaza-sportul-din-romania/

Lasati un comentariu