Proiectul ”Amenajare zonă urbană Piața Avram Iancu din Carei” este slab mediatizat de Primăria Carei

• publicat la: 18 martie 2021
Proiectul ”Amenajare zonă urbană Piața Avram Iancu din Carei” este slab mediatizat de Primăria Carei

Primăria Carei anunță intenția sa de a modifica Piața Avram Iancu din Carei în caracteristicul stil superficial. Nu se specifică nicio dată până la care se pot depune observațiile la care se face referire  iar proiectul ”Amenajare zonă urbană Piața Avram Iancu din Carei” nu a fost  promovat și mediatizat suficient pentru a ajunge la toți careienii, la  fel cum a procedat Kereskeny Gabor înainte de a distruge Centrul Civic din Satu Mare pentru a-l pava cu dalele firmei de casă din construcții. Nici măcar pe pagina de Facebook a Primăriei Carei nu apare nicio informație despre proiect și despre solicitarea de observații! Mai mult, nu a existat nicio Dezbatere  Publică pentru acest proiect, potrivit celor declarate de șef birou Urbanism din Primăria Carei.

Nici imagine despre cum va arăta zona după amenajare  nu apare pe pagina Primăriei Carei.

Potrivit  proiectului, stația de Taxi și partea asfaltată unde se adunau românii la evenimentele dedicate Eroului Național Avram Iancu va fi înlocuită cu o porțiune de spațiu verde. Parcările din stația de taxi se vor  muta pe cealaltă parte de drum. Deci un proiect de dragul câștigării unor fonduri și a unor sporuri pentru cei apropiați de triada conducătoare.

În imaginea ce apare doar pe pagina APM nu  apar cele 2 catarge ridicate de  o parte  și de alta a ansamblului monumental AVRAM IANCU din Carei. Vom fi cu ochii pe ele în caz că are cineva vreun gând negru.

 

.

.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu