Proteste ample în câteva din marile orașe

• publicat la: 28 martie 2021
Proteste ample în câteva din marile orașe

Astăzi au avut loc din nou mari proteste împotriva noilor restricții introduse de guvernul PNL-UDMR-USR cu acordul tacit al PSD.  Cele mai ample au avut loc la Constanța și Brăila dar oamenii au ieșit  în stradă și la Alba Iulia, Iași, Cluj Napoca, Timișoara, Arad.

.

 

Oamenii au scandat „Libertate, libertate”, „Măștile jos”, „Jos Guvernul”, „Deschideti HORECA”.

Pentru a doua oară consecutiv, oamenii s-au strâns și la Timișoara. Oamenii strigă „Arafat, nu uita, Timișoara nu-i a ta”. Nici aici oamenii nu poartă măștile, iar de la megafon li se spune că amenzile pe care le vor primi nu sunt legale.

Pentru luni, 29 martie 2021, de la ora 17,00, liderul AUR, George Simion, anunță proteste în fața fiecărei Prefecturi din țară.

Pentru ignoranți și îngrămădiți precizăm că informarea despre protestele din țară nu este incitare. Incitare este acțiunea susținută de primarul evazionist împotriva Buletin de Carei și a persoanelor care au opinii diferite de a sa și le exprimă în spațiul public.

Disperarea conducerii exclusiv UDMR a județului Satu Mare la gândul că ar putea avea loc proteste și la  noi a fost atât de mare încât au apelat se pare la serviciile informatorului angajat la primăria Carei pentru a denigra Buletin de Carei pentru informarea legată de protestele din data de 20 martie 2021.

Continuăm.

https://r3media.ro/a-doua-seara-de-proteste-constanta-braila-timisoara/

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu