Să râdem de Szasz Lorand. Consilierul primarului UDMR din Carei consideră incitări relatările de la protestele din 20 martie

• publicat la: 23 martie 2021
Să râdem de Szasz Lorand. Consilierul primarului UDMR din Carei consideră incitări relatările de la protestele din 20 martie

Doar în județul satu Mare, controlat de UDMR, se încearcă ascunderea informațiilor și manipularea cetățenilor.  Ați citit ceva despre protestele de la București din 20 martie?

Manipularea anului în curs vine de la Szasz Lorand din Carei, consilierul personal al primarului evazionist dovedit, Kovacs. Într-o compunere din data de 22 martie acesta afirmă că am incitat la nerespectarea măsurilor sanitare împotriva răspândirii coronavirusului pentru că am relatat despre protestele din 20 martie. Alături de Buletin de Carei au relatat despre proteste toate televiziunile centrale  și mai puțin centrale precum și toată presa națională. Mai puțin cea aservită sistemului. Tupeul celui care schimbă cabinetele politicienilor în funcție de sumele primite este de ultimă speță. Cică datorită relatărilor Buletin de Carei, preluate de la Agerpres, ,,viitorul nu sună deloc bine pentru comunitatea noastră, îndreptându-ne încet şi sigur spre mai multe îmbolnăviri şi decese, respectiv spre intrarea în carantină totală,, scrie Szasz Lorand. S-or fi redus sporurile la proiecte  și are omul nevoie de alte finanțări sau e doar frica conducerii UDMR de proteste la Carei?

Plătit din banii careienilor ca informator și propagandist, Szasz ne servește încă un material de ,,noaptea minții,, material care abia dacă a adunat vreo 8 like uri. Nu degeaba blogul Opinie de Carei este la diferență de peste 3,6 mii de aprecieri în urma Buletin de Carei.

La data de 20 martie au avut loc în capitală două mari proteste despre care am informat din sursa Agerpres  dar informatorul de la cabinetul primarului evazionist  pomenește doar de senatoarea independent și de liderul AUR confirmand astfel care este temerea conducerii UDMR. Cum se face că nu a făcut referire la protestul din Piața Universității despre care am scris tot  în același material?

Mai mult, agariciul din primăria Carei ascunde decizia Colegiului Medicilor Bihor la adresa medicului Flavia Groșan și o tratează ofensator de parcă ar fi vreun specialist în medicină.

Fără să își dea seama, analfabetul functional Szasz confirmă corecta noastră informare și anume faptul că medicul a ieșit de la audieri fără mască așa cum apare  și în imagini. Cum ar fi fost să scriem că a avut mască când de fapt nu avea?

Cu fiecare compunere de pe blogul său personal, Szasz  Lorand ține să ne arate care sunt limitele lui( scuzați pleonasmul) și cât de bine stăpânește limba română. De fapt ține cu tot dinadinsul să confirme titulatura de analfabet funcțional pe care o deține. Atribuirea de porecle celor care nu depind de banul public și sunt realizați pe plan profesional așa cum el nu este îl situează  la nivel preșcolar și gimnazial, nivele de la care nu se mai poate ridica.

Cred că nici oglindă nu mai are în casă….Omul a fost angajat la primărie, printre altele și ca informator de aspecte critice din presă pe care să i le semnaleze primarului așa că  de unde  nu-i, mai mult  nu poți avea pretenții. În disperarea de a-și păstra locul de muncă însă insistă. I-a mai rămas puțină rușine se pare, poate fi și frica de adevăr, așa că nu vrea să își facă publică Declarația de Avere unde trebuie specificate toate veniturile. Că doar evazionistul care e și primar și șef al său nu face economie la plăți când vine vorba de a da recompense pentru serviciile aduse, mai ales că nu bagă mâna  în buzunarul său ci în al bugetului local alimentat de careieni.

Daniela Ciută,

unic acționar la Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/proteste-in-toata-tara-fata-de-masurile-restrictive-impuse-de-pandemie.html

 

Lasati un comentariu