Artist careian expune la Galeria de artă D’EM Venice din Italia

• publicat la: 23 aprilie 2021
Artist careian expune la Galeria de artă D’EM Venice din Italia

Galeria Cluj Art, cea mai mare galerie privată de artă contemporană din Cluj, duce arta românească la  Veneția, Orașul Lagunelor. Expoziția se numește  “Artiști români pe simeze internaționale 3-Mestre, Veneția”  și  va avea loc în perioada 26 aprilie – 8 mai 2021 la prestigioasa galerie D’E.M. Venice Art Gallery din Veneția (Italia).

Galeria de artă D’EM Venice s-a deschis la Venice Mestre în 2017 și s-a remarcat imediat prin organizarea de evenimente artistice care depășesc cu mult simpla expoziție.

Prețuirea tot mai mare de care se bucură la nivel internațional artiștii români deschide ușile unor galerii prestigioase și iată că în prag de sărbători pascale vom beneficia de participare românească la  o renumită expoziție din Veneția.

Printre zecile de participanți avem bucuria de a vă anunța  și participarea unui artist careian, restaurator la Muzeul Național de istorie al României, Monica Mocianu. Din păcate, pe plan local este prea  puțin promovată dar careienii se mândresc mereu cu artiști de talia  Monicăi Mocianu.

 

 

Potrivit clujtoday.ro, Elena Petras Duleba, proprietara galeriei declară: “Scopul galeriei de artă D’EM Venice a fost întotdeauna să capteze un caracter multicultural și internațional, plin de idei și creatori gata să facă față unui sistem în continuă creștere și din ce în ce mai exigent, în care împletirea multiculturală și etnică duce la puncte neexplorate și fascinante. de vedere. Această situație a văzut întotdeauna Veneția pe primul rând încă de pe vremea Serenissimei.”

Mult succes Monica Mocianu!

Daniela Ciută

https://www.buletindecarei.ro/2021/03/artist-careian-de-exceptie.html

Lasati un comentariu