Avem cinci consilieri județeni careieni. Toți reprezintă interesele ONG-ului UDMR

• publicat la: 27 aprilie 2021
Avem cinci consilieri județeni careieni. Toți reprezintă interesele ONG-ului UDMR

Consiliul Local Carei a scăpat de posibilitatea accederii lui Eva Mărginean în postura de consilier local din partea UDMR. Tocmai a depus jurământul ca și consilier  județean. Imaginile  postate de Consiliul Județean nu arată pe care Biblie s-a depus jurământul.

Colaboratoarea lui Szasz Lorand la blogul lui personal Opinie de Carei va avea de acum ocazia să șicaneze la județ asociațiile cu activități românești ce nu pot fi controlate de alianța oficială UDMR-PNL-USR și neoficial cu PSD.

Municipiul Carei va avea de acum 4 consilieri județeni de la ONG-ul UDMR, av.Eva Mărginean, Gindele Emeric- director la Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu, Camelia Pacz, director agenția Carei Banca Transilvania și Giurgiu-Kovacs Monica, angajată la Efficient SRL. Din partea partidelor  politice, singurul consilier județean din Carei este de la PSD, Ionuț Oneț, ecoul primarului Kovacs din perioada când era consilier municipal. S-a abținut până și la votarea solicitării din partea ASTRA Carei de amplasare a unui catag cu drapel tricolor considerând că problema trebuie dezbătută la masa politicienilor nu în consiliul local. Buna colaborare dintre președintele PSD Oneț și președintele UDMR Kovacs i-a adus primului o nominalizare din partea primarului  ca vicepreședinte al Consiliului Județean. N-a fost să fie. Deci putem spune că toti consilierii județeni din Carei reprezintă interesele UDMR. Niciunul dintre cei 5 consilieri județeni actuali nu a luat parte la dezvelirea bustului  lui Mihai Eminescu din Carei, la marcarea Centenarului  Marii Uniri sau la dezvelirea  Monumentului Refugiaților și expulzaților careieni din 1940.

Avocata  Mărginean de la Baroul Satu Mare s-a remarcat și prin pierderea procesului deschis împotriva administratorului și unicului acționar al Buletin de Carei, Daniela Ciută, când a tot cerut amânări pentru angajare de avocat și a recuzat completul de judecată. Fără de folos din moment ce nu a reușit să facă dovada niciuneia dintre acuzațiile emise.

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/avocat-eva-marginean-din-baroul-satu-mare-pierde-in-fata-inginerului-mecanic-daniela-ciuta.html

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Farcau Doina la 28 aprilie 2021 - 19:23

….cand vrea cineva sa „scape”de un OM care e sau nu e OM,atunci e promovat…Tare buna si importanta informatia.Tot asa si pe mai departe Buletin de Carei !!!

Raspunsuri

Lasati un comentariu