Chestionar pentru careieni în cazul proiectului de Mobilitate. Fără imagini cu fața orașului la final de lucrări

• publicat la: 28 aprilie 2021
Chestionar pentru careieni în cazul proiectului de  Mobilitate. Fără imagini cu fața orașului la final de lucrări
Lucrările din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă pentru municipiul Carei au demarat în urmă cu 1 an dar încă nici acum nu au fost făcute publice planșele cu imaginile porțiunilor din oraș la finalul lucrărilor. Așa cum procedează orice specialist în domeniu. Mai ales că vorbim de bani publici.
Primăria Carei nu respectă într-atât locuitorii plătitori de taxe și impozite  încât să le ofere imagini cu noua față a orașului de după încheierea lucrărilor. Poate că nici măcar nu le are. Nu a fost interesată să le obțină și să le prezinte careienilor.
Important este că angajații din grupul de susținători ai conducerii orașului încasează sporurile de proiect. Deloc neglijabile.
Pentru ca banii de proiect să fie virați la termen în contul beneficiarului proiectului, Primăria Carei este obligată să facă un Chestionar.
.
,,Prezentul chestionar se adresează locuitorilor, celor care fac parte din viața citadină a orașului, în scopul identificării preferințelor de deplasare și ale aspectelor negative/pozitive în modul în care funcționează transportul în orașul dvs.
Pentru a reuși să aflăm cât mai multe informații referitoare la cele de mai sus, vă invităm să alocați 10 minute pentru a răspunde la întrebările de mai jos. Informațiile sunt confidențiale și vor fi folosite strict în scop statistic de către elaboratorii studiului, pentru a propune soluții care să conducă la o mai bună mobilitate locală.,,
https://forms.gle/emQYPpRZXB2Zy1p9A
.
Buletin de Carei

comentarii

de Mutant Andaluz la 30 aprilie 2021 - 13:29

Apropie cu viteza,data exacta(2022) pt că orășelul Căreia devine pe nivel austriac!!!.Bravo Carei City.

Raspunsuri

Lasati un comentariu