Nu ne mai trimiteți să muncim pentru alții! Vrem locuri de muncă în țara noastră

• publicat la: 8 aprilie 2021
Nu ne mai trimiteți să muncim pentru alții! Vrem locuri de muncă în țara noastră

Ministerul Muncii și Protecției Sociale se încăpățânează să facă doar anunțuri cu locuri de muncă în străinătate. Până acum câteva luni primeam informări și despre  locurile de muncă din județ dar mai nou, Ministerul Muncii și Protecției sociale se pare că ne vrea plecați din țara noastră.

Angajatorii din spațiul economic european oferă doar în Spania 900 de locuri de muncă în agricultură. Deci în Spania se poate face agricultură ca mai apoi să găsim în magazinele românești produse agricole import Spania.

În România se vrea distrugerea agriculturii? La ce intenții emite ministrul Agriculturii în ultimul timp e clar că vrea să contribuie cu forță de muncă românească la solicitările celor din Spania.

Câți politicieni și parlamentari ați văzut să se dea de ceasul morții pentru a revigora agricultura românească și a împiedica exodul de forță de muncă în țările europene?

Câți politicieni sau parlamentari au luat atitudine  pentru distrugerea  fabricilor și întreprinderilor românești, rafinăriilor iar acum a micilor societăți private autohtone?

Va veni vremea ca să dea socoteală fiecare pentru acțiunile sale dar până atunci societatea civilă  trebuie să ia atitudine și să înlocuiască lipsa de reacție a guvernului față de exodul populației active românești.

România este una dintre țările cu cele mai productive terenuri agricole și culmea, românii sunt îndemnați să plece la munci agricole prin Europa.

Nu mai permiteți altora să vă decidă soarta! Luați atitudine! Agricultorii din Moldova pot fi dați ca exemplu prin protestul lor.

Buletin de Carei

 

 

comentarii

de Mutant Andaluz la 10 aprilie 2021 - 16:17

Sigur o sa avem locuri de munca,daca alergam investitorii străini pe meleagurile mai calde,cu s-a întâmplat și în zona noastră!!!Bravo Carei City!!!Felicitări Orășelul pe nivel austriac!!!In curând!!!

Raspunsuri

Lasati un comentariu