Pacienți operați recent evacuați la decizia lui Arafat și Voiculescu

• publicat la: 9 aprilie 2021
Pacienți operați recent evacuați  la decizia lui Arafat și Voiculescu

Spitalul Foișor din București – Spital Ortopedic! – este evacuat, de urgență, vineri seara, pentru că va fi transformat în spital suport COVID! Decizia a fost luată de Raed Arafat și Vlad Voiculescu, iar zeci de pacienți, unii recent operați, fie sunt mutați în alte spitale, din capitală sau din țară, fie sunt trimiși acasă.

Imagini de necrezut au putut fi văzute în România, cu zeci de pacienți, unii semi-dezbrăcați, au fost dați afară din spital și trimiși acasă, transmite știripesurse.

Guvernarea PNL-UDMR-USR împotriva poporului român!
Evacuarea în miez de noapte a unor pacienți operați din Spitalul Foișor, la ordinul lui Raed Arafat și al lui Vlad Voiculescu reprezintă o gravă încălcare a Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului  care spune  la Art. 2 – Pacienţii au dreptul la îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate de care societatea dispune, în conformitate cu resursele umane, financiare şi materiale; Art. 3 – Pacientul are dreptul de a fi respectat ca persoană umană, fără nici o discriminare.
Noaptea, ca hoții, Arafat & Voiculescu externează forțat  pacienți dezbrăcați, operați care necesită îngrijiri medicale de specialitate!
Spitalul Foișor este pe lista spitalelor pe care vor să le privatizeze.
.
Milioane de euro au fost investite  în spitale modulare care acum sunt goale iar părinții și bunicii noștri sunt scoși în stradă din Spitalul Foișor la ordinul celor din guvernul PNL-UDMR-USR!
Doar  unitatea spitalicească modulară de la Lețcani-Iași care a costat 13 milioane de euro dar a fost închisă acum 3 luni pentru că sistemul de climatizare nu făcea față, iar pacienții și medicii stăteau în frig.
Acum apa de ploaie se infiltrează pe sub uși, până pe holurile care duc spre Terapie Intensivă.
Incompetenții din guvernarea PNL-UDMR-USR recurg la EVACUAREA pacienților recent operați din spitale!
RUȘINE!

Lasati un comentariu