Prefectul de Satu Mare anunță ridicarea graduală a restricțiilor în funcție de numărul celor vaccinați

• publicat la: 5 aprilie 2021
Prefectul de Satu Mare anunță ridicarea graduală a restricțiilor în funcție de numărul celor vaccinați
.
Cică vaccinarea nu ar fi obligatorie dacă e să ne luăm după spusele premierului dar reprezentanții guvernului  în teritoriu induc ideea că restricțiile se vor ridica pe  măsură ce crește  numărul celor vaccinați. Curat-murdar cum ar spune Caragiale!
.
Instituția Prefectului Satu Mare care organizează în sediul oficial întâlniri doar cu presa favorită anunță că a fost actualizată Anexa la HOTĂRÂREA C.J.S.U. nr.15 din 26.03.2021 privind stabilirea şi aprobarea măsurilor care se aplică la nivelul judeţului Satu Mare pentru prevenirea şi combaterea infecțiilor generate de noul Coronavirus.
Astfel, în municipiul Satu Mare se aplică în continuare aceleași măsuri pentru următoarele 14 zile, incidența fiind în scădere față de ultima perioadă, dar peste pragul de 3 la mia de locuitori.
.
Prefectul  Altfatter Tamás  multumește sătmărenilor pentru conduita civică și speră ca odată cu creșterea numărului de persoane vaccinate, în municipiul și în județul Satu Mare să se poată ridica gradual restricțiile, se specifică în comunicat.
În municipiul Carei unde centrul de vaccinare este stabilit în bătaie de joc în sala cu acces mizerabil, incidența raportată astăzi este de 2,37.
.
.
Noile incidențe în scădere raportate în principalele localități din județ indică faptul că măsurile asumate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare au fost eficiente iar verificarea respectării lor s-a făcut de către structurile Ministerului Afacerilor Interne cu responsabilitate și profesionalism.
https://sm.prefectura.mai.gov.ro/coronavirus/

Lasati un comentariu