Siguranța cetățenilor din Satu Mare mai importantă decât a careienilor

• publicat la: 25 aprilie 2021
Siguranța cetățenilor din Satu Mare mai importantă decât a careienilor
.
Astăzi, în jurul orei 10:30, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru îndepărtarea unor elemente de tencuială, care puneau în pericol siguranța cetățenilor, de pe o clădire, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Satu Mare.
La fața locului s-au deplasat 5 subofițeri cu două autospeciale, o autospecială de descarcerare și o autospecială de lucru la înălțime.
În municipiul Carei există mai multe clădiri care pun în pericol siguranța pietonilor dar nu intervine nimeni pentru remedierea situației. Una dintre clădiri este în proprietatea Consiliului Județean Satu Mare care nu a dorit să se  implice în reabilitarea imobilului și l-a lăsat intenționat să se degradeze. Pietonii de pe strada Iuliu Maniu trebuie să treacă pe carosabil, alături de mașini, când ajung în dreptul respectivei clădiri.
.
.
.
Poate pentru că pietonii din Carei nu sunt considerați la fel de  importanți ca cei din capitala de județ. Sau poate  pentru că afacerile imobiliare primează. Rușine!
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu