Spre centrul de vaccinare Carei în cărucior cu rotile

• publicat la: 19 aprilie 2021
Spre centrul de vaccinare Carei în cărucior cu rotile

Locația propusă de Primăria Carei ca Centru de vaccinare este o sală de sport  care se  află la capătul curții din spatele  fostei Băi Comunale. Pentru amenajarea centrului respectiv s-au investit 22 mii de lei. Doar că până să ajungi la ușa de intrare de la Centrul de vaccinare trebuie să străbați un drum plin de hârtoape, un drum care ne duce cu gândul la perioada Evului mediu sau poate doar la  un drum al unui prost gospodar.

Locația se află pe strada Iuliu Maniu, o stradă cu probleme de circulație  pentru pietoni pe anumite sectoare de drum.

Astăzi, o persoană cu handicap locomotor se îndrepta spre centrul de vaccinare. Pe strada Iuliu Maniu, a trebuit să circule pe carosabil pentru că trotuarul era plin de resturi de zidărie ce cad  de  pe  o frumosă clădire istorică lăsată în paragină cu rea voință, terenul fiind mai important pentru samsari.

Ajunsă în dreptul intrării spre Centrul de vaccinare, persoana  în cauză a trebuit să treacă cu căruciorul peste toate gropile asupate în bătaie de joc cu niste pietriș amestecat cu smoală. Acesta e respectul acordat de administrația locală cetățenilor din Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu