Tupeu de vicepremier al României

• publicat la: 15 aprilie 2021
Tupeu de vicepremier al României

Kelemen Hunor desconsideră memoria careienilor  și își permite să ofere indicații despre regulile  de conviețuire pe care tocmai el le încalcă! Tupeu cu carul! Dacă are impresia că la Carei nu funcționează ,,net-ul,, și cenzura funcționează la maxim….se înșeală. A devenit deja rea-voință atitudinea unor reprezentanți ai ONG-ului UDMR de a nu se exprima în limba oficială la activitățile de pe domeniul public și a folosi sigla guvernului României pe panouri oficiale unde înscrisurile sunt prima dată în limba maghiară.

Președintele ONG-ului UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, iese în public cu declarații numai bune de pus în ramă pentru cei care nu cunosc activitatea  și acțiunile sale din teritoriu.

Kelemen Hunor este revoltat de comportamentul unor politicieni în Parlament și spune că nu poate discuta „despre scandalagii, despre circ”, aceștia trebuind „ignorați sută la sută”.

„Este inacceptabil ce s-a întâmplat, n-ar trebui să se întâmple aşa ceva nici măcar în cârciumă, nu în Parlament”, a adăugat liderul UDMR, potrivit Agerpres.

„Electoratul tot timpul are dreptate, dar nu pot comenta despre nişte oameni care nu respectă nicio regulă, nici o lege, nicio regulă de convieţuire. Aţi văzut ce se întâmplă. Ar trebui să-i ignorăm sută la sută. (…) Toate forţele responsabile, de la PSD şi până la PNL, USR, UDMR, ar trebui să fim conştienţi că există un segment din societate care se simte părăsit, nu se simte reprezentat şi noi ar trebui să ne întoarcem către electorat, nu ar trebui să ne ocupăm de AUR. (…) Nu pot comenta lucruri care sunt foarte depărtate de mine, şi ca stil şi ca şi conţinut. Este inacceptabil ce s-a întâmplat, n-ar trebui să se întâmple aşa ceva nici măcar în cârciumă, nu în Parlament”, a susţinut liderul UDMR.

Câtă ipocirizie și câtă sfidare la adresa noastră, a careienilor care asistăm la comportamentul său și al colegilor săi din ONG-ul UDMR atunci când vin în vizită la Carei, un municipiu din ROMÂNIA!

Kelemen Hunor vorbește despre oameni care nu respectă nicio regulă de conviețuire când tocmai el dă exemplu de nerespectare a acestora. Chiar nu avem memoria scurtă și nu putem uita de umilința la care am fost supuși atunci când a  venit la inaugurarea Casei de Cultură renovate. Tăiere de panglică DOAR cu reprezentanți ai UDMR, program artistic pe scena Casei de Cultură din Carei DOAR în limba maghiară. Kelemen Hunor a rostit pe domeniul public din Carei, la dezvelire grup statuar din centrul orașului, un discurs EXCLUSIV în limba maghiară deși erau de față foarte  mulți români!

În aceste condiții Kelemen Hunor vorbește de reguli de conviețuire!

Este inacceptabil ce s-a întâmplat la Carei atunci când a venit Kelemen Hunor, n-ar trebui să se întâmple aşa ceva nici măcar în glumă darmite la acțiuni oficiale ale  unui parlamentar ajuns acum vicepremier. Ce fel de bună conviețuire este cea unde  una dintre naționalități este mereu umilită?

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/liderul-udmr-kelemen-hunor-nu-vorbeste-limba-romana-la-carei-dar-vrea-gesturi-politice-din-partea-romanilor.html

https://www.buletindecarei.ro/2017/11/grup-statuar-ady-endre-otilia-marchis-simbol-al-convietuirii-interetnice-pasnice-din-carei-dezvelit-fara-simboluri-romanesti.html

https://www.buletindecarei.ro/2014/10/dupa-plecarea-premierului-pontacareiul-revine-sub-conducerea-discretionara-a-udmr-candidatul-kelemen-hunor-incurajeaza-manifestari-culturale-separatiste-in-orasul-multietnic-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2012/11/kelemen-hunor-depune-capsula-timpului-la-teatrul-municipal-carei.html

.

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu