Umilirea social-democraților sătmăreni! Președintele CJ Bistrița adus să conducă PSD Satu Mare

• publicat la: 10 aprilie 2021
Umilirea social-democraților sătmăreni! Președintele CJ Bistrița adus să conducă PSD Satu Mare

Publicam ieri după masă un material în care semnalam legăturile dintre președintele interimar al PSD județean și președintele  UDMR Carei.

https://www.buletindecarei.ro/2021/04/baiatul-de-mingi-al-presedintelui-udmr-carei-ramane-interimar-la-psd-satu-mare.html

Aseară, la organizația județeană PSD Satu Mare au avut loc alegeri în prezența conducerii centrale, în frunte cu preşedintele Marcel Ciolacu.

Cele petrecute  țin de domeniul demenței totale. Umilință totală pentru socialdemocrații sătmăreni! Conducerea PSD din România a desconsiderat total social democrații sătmăreni și a impus la cârma organizației sătmărene  un bistrițean.  Apucături de pe timpul imperiului austro-ungar când românii nu erau îngăduiți a deține funcții administrative în teritoriile lor.

Așa și conducerea venită de la capitală la Satu Mare. A desconsiderat toți intelectualii sătmăreni ce fac parte din PSD și a numit un străin de acest județ.

Radu Moldovan este numele celui numit de  conducerea centrală a PSD  ca președinte al PSD Satu Mare până la organizarea alegerilor interne.

Un preşedinte al Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud este actualul președinte al PSD Satu Mare! Pentru conducerea venită de la capitală a contat doar numele  lui Mircea Govor  și Radu Cristescu precum și conflicetele dintre cei doi.

E drept că sub atenta conducere interimară a fostului consilier local careian Oneț Ionuț, organizația PSD Satu Mare a pierdut un mandat de senator și a rămas doar cu un deputat, și acela adus de la capitală dar organizația sătmăreană nu stă doar în cele trei nume vehiculate când vine vorba de alegerea președintelui.

Chiar nu te-ai fi așteptat ca un partid cu pretenții de partid românesc să  adopte din metodele asupritorilor  românilor din acest colț de țară românească.

Să aduci taman din București un candidat pentru județul Satu Mare la Camera Deputaților  și un președinte de organizație din Bistrița  Năsăud asta spune  multe despre ce se petrece la ora actuală în sânul partidului care ar trebui să fie de opoziție.

Buletin de Carei

 

https://www.buletindecarei.ro/2021/04/baiatul-de-mingi-al-presedintelui-udmr-carei-ramane-interimar-la-psd-satu-mare.html

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu