Atentat la nunțile românilor. Asistenta medicală impusă ca prezență

• publicat la: 13 mai 2021
Atentat la  nunțile românilor. Asistenta medicală impusă ca prezență

Alianța PNL-UDMR-USR vrea să se asigure că va rămâne în istorie și ia măsuri în consecință. Pe fondul scăderilor  numărului de  îmbolnăviri după renunțarea la restricțiile riguroase, se ia în discuție condiționarea organizării de nunți după impunerea  unor condiții care miros de la  o poștă a dictatură medicală.

Că doar  și Hitler și Stalin au rămas în istorie dar nu pentru fapte bune.

Astfel, ni se pregătește cea mai mare umilință, de fapt o dictatură pe stil PNL-UDMR-USR. Persoane care nu au nicio pregătire  în domeniul sănătății ne impun vaccinuri despre care nu se oferă niciun fel de detalii în condițiile  în care se fac oricărei persoane indiferent de starea sa de sănătate. Câți dintre cei care impun regulile au copii?

Una din cele mai importante sărbători din viața unei familii este căsătoria și petrecerea de nuntă. Guvernarea PNL-UDMR-USR vrea să ne  impună la petrecerea cu familia  și prietenii și o asistentă ca să fie siguri că nu vom avea parte de o nuntă tradițională. Asistenta va condiționa accesul invitaților de o dovadă a unui test negativ  sau a imunizării. Mai rămâne să ne controleze lenjeria intimă și ce anume avem prin poșetă.

Trist este că la ora actuală nu avem niciun partid de opoziție care să ia atitudine împotriva demersurilor aberante de-a dreptul ale politicienilor cocoțați prin ministere pe cu totul alte criterii decât cele ale meritocrației.

Au vândul portul Constanța, băncile românești și au dat liber  la vânzarera terenului către străini iar acum vor să ne controleze  și sărbătorile din familie!

RUȘINE să vă fie PNL-UDMR-USR! Cât vă mai bateți joc de poporul român?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu