Fetele de la Daliana Carei întâlnesc campioana României pe stadionul Victoria

• publicat la: 22 mai 2021
Fetele de la Daliana Carei întâlnesc campioana României pe stadionul Victoria

Pe stadionul Victoria Carei va avea loc marti, 25 mai 2021, de la ora 18,00, întâlnirea dintre echipele de fotbal feminin A.C.S. DALIANA Carei – Olimpia Cluj-Napoca  din cadrul C.N. Fotbal Feminin Junioare U15.

Fotbalistele din Carei  vor juca în meciul de debut al campionatului chiar cu campioana României.

Din păcate până și sportul este supus regulilor dictatoriale ale actualei conduceri guvernamentale așa că la meci vor putea fi ocupate doar 25% din locurile din tribune.

Chiar  și puținilor spectatori admiși, guvernul Cîțu le impune reguli ce țin de dictatura medicală așa că unii vor prefera să stea deoparte.

Conform Protocolului de desfășurare a Competiției din 20.05.2021 al F.R.F. persoanele eligibile pentru a asista la un meci de fotbal: -Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare., -Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv, o altă aberație  în condițiile  în care s-a aborgat obligativitatea purtării măștii în spațiul extern.

În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere. Spectatorii vor avea obligația de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta. Nu se permite accesul cu mâncare sau băutură.

Se pare că vor fi mai multe foțe de ordine decât sportivi și spectatori.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu